OM

Jeg har trods mine 34 år mere end 25 års hesteerfaring der spænder vidt og bredt.

Efter at have været springrytter i en årrække fik en problempony mig til at søge en anden vej end den traditionelle.

Således stødte jeg på “Sand Ridekunst” og var elev af Ellen Sand i halvandet år hvorefter jeg modtog undervisning af hendes lærlinge.

 

I 2009 fandt jeg vej til Bent Branderups akademiske skole og har siden 2010 studeret under den danske Ridder og Licensed Bent Branderup Trainer, Michelle Wolf.

I denne periode blev jeg bekendt med begrebet barfodsheste og naturlig hovpleje.

Efter et tremåneders praktikophold på Skolen for Akademisk Ridekunst, stod det klart for mig, at for at opnå succes i træningen med heste er det nødvendigt at have en sund hest i balance der lever et så naturlig liv som muligt.

 

Dette førte mig til AANHCP og i sommeren 2011 gennemførte jeg ISNHCP’s training camp i Californien og har siden hen fortsat min uddannelse som professionel, naturlig hovplejer under kyndige mentorer i Danmark og udland. Jeg bestod min praktiske eksamen med glans, og min skriftlige eksamen bestod jeg med 98%.

 

Siden 2011 har mit syn på hesten som brugsdyr ændret sig drastisk og jeg bestræber mig på, hele tiden at tilegne mig ny, veldokumenteret viden, ligesom jeg løbende holder kontakt med Jaime Jackson.

© 2017 by hovtrim.dk

  • w-facebook
  • White Instagram Icon